Containere

Datorită faptului că este un produs a cărui costuri de producţie sunt reduse şi termen de execuţie scurt este unul dintre produsele aflate în topul preferinţelor. La construcţiile containerelor a căror producţie se realizează prin Tehnologia Construcţiilor fără sudură, se utilizează structură din oţel zincat de înaltă calitate, la placarea pereţilor exteriori  se utilizează tablă trapezoidală galvanizată filmată.

În producţia de containere standard se utilizează tablă neagră, tablă DKP şi sudură. La containere operaţiunea de galvanizare este necesară şi importantă pentru prevenirea corodării oţelului. Din  acest motiv containerele noastre nu se confruntă niciodată cu problema ruginei. Totodată containerele sunt concepute special astfel încât să aibă reziztenţă îndelungată la toate condiţiile climatice şi rezistenţă îndelungată. În punctele de îmbinare pe care le observăm la aplicaţiile mai multor firme observăm că acestea conduc la ruginirea containerelor. La producţia noastră de containere în puntele de îmbinare se foloseşte sistemul de şaibe şi piuliţe şi nu se foloseşte sub nici o formă sudura. La construcţiile de containere concepute fără sudură rezistenţa acestora creşte.

La căptuşirea podelelor containerului se utilizează panouri din ciment natural (fibrociment) marca Hekimboard care prezintă caracteristici superioare, nu conţin azbest, nu sunt afectate de condiţiile climaice şi apă, ignifuge fabricate cu tehnologii înalte de către Hekim Yapi S.A.  una dintre firmele Holding-ului.
Motivele pentru care clienţii noştri optează pentru containerele fabricate de către noi sunt: rezistenţa la cutremure, producţie rapidă, calitate, transport facil, durabilitate, economic şi fără risc de ruginire. Containerele realizate pe linia de producţie  Structure Robot, ajung la o capacitate de producţie de  1500 buc / lunar.

Împărtăţim cu consumatorii finali şi profesionişti diferenţele de la producţie la montaj şi calităţile superioare, şi continuăm fără întrerupere oferirea de servicii de calitate şi producţia de containere cu înalte tehnologii de producţie.

DOMENII GENERALE DE UTILIZARE ALE CONTAINERELOR

Container Sistem Modular: Containerul modular se poate utiliza într-un singur sau două etaje. Aceste tipuri de containere se pot folosi ca birouri şi oficii, şantiere prefabricate, săli de mese şi dormitoare, baze militare prefabricate, duş-Wc şi depozite. Containerele sistem modular sunt proiectate de asemenea pentru scopuri speciale.

Container grupuri WC-Duş: Datorită construcţiei din oţel puternic sunt foarte rezistente. Sunt pretabile transportului şi mutărilor frecvente. İnstalaţia electrică şi sanitară este pregătită de către noi. Datorită faptului că ţevile pentru apă  sunt în spatele containerului şi nu sub acesta se pot racorda cu uşurinţă la reţeua de apă şi canalizare. Pentru faptul că în interiorul acestora se pot amplasa mai multe WC–Duşuri, vor întâmpina necesităţile în cadrul şantierelor mari,  evenimente aglomerate, domenii de construcţii.

În interiorul tuturor grupurilor de WC-Duş se găsesc oglinzi, lavoare, WC alaturca sau alafranga, suporţi hârtie, etajere, capace closet, săpuniere şi ventilatoare, siguranţă automată, prize, instalaţii cablu şi armături de iluminat.

Pentru cetăţenii cu dizabilităţi se oferă soluţii speciale

Containere Panel Sistem: Containerele cu panel EPS sunt preferate în zonele în care condiţiile meteorologice sunt severe  nivelul de izolaţie este ridicat. La containerele panel sistem ca şi la containerele cu sistem modular, pot fi utilizate într-un singur etaj sau mai multe etaje, putând fi fabricate montate sau demontate. Având alternativa panelurilor de diferite grosimi, asigură disponibilitatea în zonele climatice dorite.

Domeniile de utilizare în general al containerelor panel sistem sunt oficii şi birouri, dormitoare şi săli de mese, şantiere prefabricate, baze militare prefabricate, WC–Duş şi depozite etc….

Containere mobile: Containerele mobile având capacitatea de a se deplasa sunt produse preferate în general de firme care schimbă foarte des şantierele.  Containerele mobile cu roţi nu au operaţiuni de montaj şi instalare, economiseşte timp datorită mobilităţii.

Containere Demontabile: Containerele demontabile datorită faptului că au capacitatea de a fi demontate nu impun condiţii speciale în timpul tranportului ocupând mult mai puţin spaţiu, asigurând un transport facil. Ca şi containerele cu sistem mobil, şi containerele demontabile reprezintă o alternativă preferată.

Principalele tipuri de containere ; pot fi prezentate astfel: Container Sistem Modular, Container sistem Panel, Container Demontabil, Container WC, Container Duş, Container Ofice, Container WC-Duş, Container Pază, Container Mobil, Container Camping.