Construcţii Metalice

Clădirile noastre metalice iau parte printre proiectele de construcţii cu specific, pentru proiecte mari de camping-uri, fiind utilizate în diverse scopuri precum depozite, spălătorii, ateliere etc. Pentru soluţii în cazul spaţiilor mari ce necesită unghiuri cu deschidere largă, la construcţiile metalice confecţionate, se ţine cont de sarcinile statice şi dinamice calculele statice fiind extrem de importante. Şi montajul clădirilor a căror detalii şi schiţe de producţie sunt întocmite de către personalul tehnic specializat şi cu experienţă în domeniu, se realizează tot de către o echipă de montaj experimentată.

Depozitele şi hangarele metalice sunt formate din mono blocuri cu deschidere de 10 m şi multublocuri cu deschideri de 20m-30m 40m. Înălţimile standard pot fi detaliate fiind între 4m-5m-6m. İnter-axa folosită de-a lungul clădirii a fost proiectată la 2,5m. Sistemele folosite în parte la profilele metalice structurale aplică două alternative, cu izolaţie şi fără izolaţie.

În cazul clădirilor metalice cu izolaţie se utilizează panouri/plăci Hekim Sandwich. Tipurile de panouri frontale care pot fi fabricate la grosimile 40, 50, 60, 80, 100 şi 120 mm; prezintă de asemenea soluţii diferite de panouri frontale precum panouri pereţi camere frigorifice, apnuri de perete cu şuruburi ascunse, panouri cu sistem H.